Kåret den beste Mario Kart-banen

Du vil kanskje bli overrasket.

Er det én spillserie som virkelig definerer Nintendo som utvikler, så er det Mario Kart. I disse spillene har man helt siden SNES-dagene kastet bananskall, grønne skjell og lyn for å slå Nintendo-figurer som Yoshi, Mario, Luigi og Peach ned i støvlene.

Etter at det fantastiske Super Mario Kart skapte en ny sjanger tidlig på nittitallet har hver eneste Nintendo-konsoll hatt minst ett Mario Kart-spill. Og hver av disse har har hatt et utvalg morsomme og elleville baner. Men hvilken bane er den beste av de alle?

Vinnerbanen og vinner-apen

Det har Nintendo TV angivelig svaret på. I den nyeste episoden røpes det hvilke av banene som er høyest elsket av dem alle. Og hvem er så vinneren? Ingen ringere enn DK Mountain, fra Gamecube-spillet Mario Kart: Double Dash. DK Mountain var også med i Mario Kart Wii.

Bak fulgte Rainbow Road, banen som har vært med i alle Mario Kart-spillene. Ellers var det helst nyere baner som dominerte topp 6-listen, deriblant Luigi's Mansion som vi har spilt både på DS og Gamecube, i tillegg til Maple Treeway fra Mario kart Wii.

Dette er et resultat av en avstemming som Nintendo TV selv har satt i stand, og det er de engelske seerne som har bestemt.

Er du enig med britene?

Her er Nintendo TV-episoden, hvis Wii-en din er utenfor rekkevidde.

Les også:Anmeldelse: Mario Kart Wii
Les også:Ny DS med 3D-grafikk annonsert
Les også:Anmeldelse: Mario Kart DS


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden