Spill Tetris på TV

Klassikeren blir tilgjengelig på internett-TVer.

Tetris er et av de mest spilte spillene noensinne, og sannsynligheten er svært stor for at du har plassert de fallende puslebrikkene på minst én plattform. Nå blir spillet også tilgjengelig for alle de som ikke har en spillemaskin.

Selskapet Oberon Media, som er en stor produsent av casual-spill på ulike plattformer, har skaffet seg rettighetene til å tilby Tetris via TV-apparater med internett-tilknytning. Det er ikke spesifisert hvilke TV'er det gjelder, men nesten alle de store elektronikkprodusentene skal være med på laget.

TV-versjonen av Tetris vil bli tilgjengelig i løpet av første kvartal 2011, og spillet skal visstnok by på meget pen grafikk samt en ny "space"-modus. Denne modusen tar deg med på et eventyr hvor du må spille diverse minispill for å komme videre.

Tetris ble opprinnelig designet av russeren Alexey Pajitnov og har siden oppnådd enorm popularitet med sin enkle men fengende mekanikk. Spillet er sluppet i utallige utgaver, sist i en heftig PS3-versjon, og med den kommende TV-distribusjonen av spillet spørs det om ikke fanskaren vil utvides med enda noen millioner.

NB! Toppbildet er hentet fra PS3-versjonen.

Les også:Anmeldelse: Tetris DS
Les også:Retromoro: Tetris fyller 20 år
Les også:Tetris i heftig innpakning på PS3

Siste fra forsiden