Mer innhold til Mass Effect 2

Men Cerberus Network tar seg en pause.

Mass Effect 2 har seilet opp som et av de aller største spillene fra 2010, og flere av oss her på Spillverket hyllet det som årets beste spill.
I tillegg til en solid opplevelse fra starten av har Bioware pumpet ut nedlastbart innhold til spillet, og nå er det klart vi får minst ett stykke til med innhold.

Flere enn oss som ønsker et gjensyn med denne karen?

Nyheten kommer i forbindelse med at den daglige nyhetstjenesten på Cerberus Network vil slutte å oppdateres etter spillets ettårsjubileum den 24. januar. Nyhetskanalen har til nå hjulpet med å gi et ekstra lag med dybde til Mass Effect-universet, i tillegg til å fortelle spilleren om nytt innhold.

Men det er ikke helt slutt for den omfattende tjenesten, ettersom den vil ha tre uker med oppdateringer i løpet av 2011. To av disse ukene skal være i forkant av Mass Effect 3, mens det dedikeres en uke med nyheter før lanseringen av det nedlastbart innholdet.

Foreløpig vet vi ingenting om hva vi kan vente oss i den neste pakken, men det er trygt å anta at handlingen vil ha en dirkete sammenheng med Mass Effect 3. I mellomtiden får vi bare konsentrere oss om å få en perfekt gjennomspilling av Mass Effect 2, slik at alt er klappet og klart til oppfølgeren.

Les også:Spill R.U.S.E. på Kinect
Les også:Black Ops er piratfavoritten
Les også:Nå starter vi

Siste fra forsiden