Spill R.U.S.E. på Kinect

Spill R.U.S.E. på Kinect

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er blitt populært blant eksperimentelle sjeler å leke seg med Microsofts Kinect-duppedings på nye måter, og som vi skrev for ikke lenge siden er virtuell tafsing mulig på systemet. Nå er turen kommet til sanntids-strategispill.

Det tyske selskapet Evoluce, som produserer berørings -og bevegelsessensitive skjermer, har publisert en Youtube-video hvor de gir en demonstrasjon av hvordan R.U.S.E. kan kontrolleres ved bruk av Kinect, og det hele ser ut til å fungere ganske bra.

Siden Kinect nå er cracket og kompatibelt med Windows 7 kan man i prinsippet bruke systemet til alle slags PC-spill, men det spørs om ikke mus og tastatur blir å foretrekke for denne typen spill en stund ennå.

Kanskje dukker det imidlertid opp noe mer interessant neste gang. Hva med for eksempel et Kinect-kontrollert FPS-spill? R.U.S.E.-videoen kan du sjekke ut under, og prosjektet er selvsagt helt uoffisielt.


Les også: Virtuell tafsing til Kinect
Les også: Samletest - Kinect-spill
Les også: Anmeldelse: Kinect

(via Destructoid)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen