Counter-Strike: Global Offensive

AGENT har signert avtale med organisasjon

Recursive eSports henter det norske talentlaget.

Valve

Recursive eSports

Vis mer

Mikael «ultra» Andersen
Henrik «neto» Kristengård
Endre «phrzer» Solhaug
Viktor «Cyph» Johansson
Adrian «cynex» Vevletveit

Mandag ettermiddag kom nyheten om at Recursive eSports henter spillerne i AGENT på permanent basis. Laget som til daglig spiller Telenorligaens 1. divisjon og i Altiboxligaen, har dermed sikret seg økonomisk støtte i flere kommende turneringer rundt om i Europa.

Recursive eSports er nok mest kjent fra DreamHack Winter 2013, når de hadde de franske toppspillerne Kenny «kennyS» Schrub, Vincent «Happy» Cervoni og Mathieu «Maniac» Quiquerez på laget.

På sine Facebook-sider sier organisasjonen følgende:

– Det er med stor glede vi annonserer at Recursive eSports har inngått en avtale med det norske Counter-Strike: GO-laget AGENT. AGENT er et av Norges beste Counter-Strike-lag, og vi i Recursive eSports tror på potensialet til disse unge og hardtjobbende spillerne. Vi ser frem til å støtte dem og å hjelpe dem til å nå deres neste nivå i e-sportkarrieren.

Debuterer på DreamHack Summer

Mikael «ultra» Andersen og lagkameratene har endelig støtte bak seg.

Laget debuterer under den nye organisasjonen på DreamHack Summer som starter den 13. juni. På Agent sine Facebook-sider står følgende:

– I dag markerer starten på en ny æra for laget vårt. Vi er veldig stolt av å kunne annonsere at vi har signert med Recursive eSports. Vår første turnering under den nye organisasjonen blir DreamHack Summer, hvor vi har satt oss et mål om å vise oss frem til folket. Vi ønsker å takke Recursive eSports og deres sponsorer for at de gir oss muligheten til å nå neste nivå.

Siste fra forsiden