Ludvik «Aitzy» Jahnsen har signert for FaZe

«Aitzy» offisielt bekreftet som fjerdemann for FaZe

Etter vellykket prøvespill har nordmannen signert for PUBG-toppklubben.

PUBG Corp/Gamer.no

Ludvik «Aitzy» Jahnsen har signert kontrakt for Playerunknown's Battlegrounds-laget FaZe Clan. Det kunngjorde klubben på Twitter i helgen.

«Aitzy» er klar for å herje i FaZe-drakt.
FaZe Clan

Nordmannen har vært på prøvespill for FaZe siden han forlot Method i sommer, men selv om kunngjøringen har latt vente på seg forteller han at overgangen har vært klar i lengre tid.

– Jeg har visst det en god stund. Det har bare tatt litt tid med kontrakten, sa en kortfattet Jahnsen til Gamer.no før han la til at han er fornøyd med den endelige avtalen partene kom frem til.

I en uttalelse på Twitter skriver «Aitzy» at signeringen er som en drøm som går i oppfyllelse, og han har ingen planer om å legge seg på latsiden. Sammen med lagkameratene «Mxey», «Fuzzface» og «Ubah» skal han hjelpe FaZe å gjenerobre tittelen som verdens beste PUBG-lag.

Veien mot toppen begynner 6. desember, med sluttspill i Global Loot League. 16 lag – inkludert norske Besiktas og Liquid med nordmannen «Jeemzz» – fra ulike deler av verden samles i Stockholm, der de vil kjempe om premiepotten på 100 000 dollar.

Deretter blir «Aitzy» og kompani trolig å se i PUBG Europe League, en omfattende e-sportsatsing som sparkes i gang i januar 2019.

Nå kommer PUBG til PlayStation 4.
Sony har bekreftet at spillet lanseres i desember »

Siste fra forsiden