Kingpins henter «akez»

«akez» tilbake til Kingpins

– Det føles litt som å komme hjem igjen.

Kristian «akez» Kornbakk er tilbake i Kingpins.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR KINGPINS

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Ole «Marcelious» Langan
Sander «Grusarn» Nordeide Iversen
Kristian «akez» Kornbakk
Femtemann ikke bekreftet

Kristian «akez» Kornbakk er hentet tilbake til Kingpins. Det meddeler klubben selv onsdag kveld på Twitter.

Kingpins, som nylig ble kjøpt av ProUnite, og spiller nå med lønn, har vært på overgangsmarkedet etter at prøvekontrakten med Raymond «RashiiiE» Nilsen ble avsluttet i desember. I tillegg har også Erik Hansen «truth» Dyrnes forlatt den regjerende seriemesteren som har vært på jakt etter to spillere. Nå har Kingpins hentet en av sine gamle elever og tidligere Nordavind-spiller Kristian «akez» Kornbakk.

LES OGSÅ: Nordavind henter tre spillere - tvinger Kingpins til å hente to erstattere

– Siste året gav meg mye erfaring både i positiv og negativ forstand

Kristian «akez» Kornbakk mener han har lært mye det siste året i Nordavind.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Kornbakk selv er naturlig nok strålende fornøyd etter å ha vært lang tid ute i kulden i Nordavind.

– Det føles bra, har jo spilt med flere av disse spillerne før og har et bra forhold til dem. Det føles litt som å komme hjem igjen.

I forkant av sluttspillet forrige sesong ble Kornbakk benket i Nordavind. Telenorligaen-ekspert Tommy «TommyM» Monsen kalte episoden for «helt hodemist». Selv lot ikke Kornbakk seg påvirke av den grunn. Han føler at han lærte mye av tiden i Nordavind, på både godt og vondt.

– Jeg har alltid hatt bra motivasjon. Siste tiden før jeg ble benket var preget av så utrolig mye negativitet og dårlig stemning at det egentlig var en lettelse å bli benket. Når man ikke trives, så er det vanskelig å prestere optimalt. Jeg er veldig klar, siste året gav meg mye erfaring både i positiv og negativ forstand og jeg tror bare det gjør meg bedre, og kan forhåpentligvis overføre den erfaringen videre til de mer uerfarne i laget og gleder meg til det, forteller Kornbakk.

Han håper Kingpins vil befeste sin posisjon som Norges beste lag og bryr seg ikke stort om det individuelle fokuset som rettes mot han.

– Jeg har som mål å vise gjennom hele 2019 at vi skal være det beste laget i Norge og forhåpentligvis ta de nødvendige stegene internasjonalt. Mine individuelle mål reflekteres bare i hvor bra vi gjør det som lag og utviklingen innad, avslutter Kornbakk.

Vil samarbeide tett med «aNdz»

Kenneth Johansen er storfornøyd med sin nye signering.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no
Les også
– Da spillerne i laget prøvde å påvirke arbeidstiden, ble dette ignorert og overkjørt av tillitsvalgt

Sportslig administrativ leder, Kenneth Johansen er i likhet med Kornbakk storfornøyd ved å ha sikret seg en ny signering inn mot kommende sesong. Johansen mener Kornbakk har modnet de siste årene.

– Det å ha Kristian tilbake er kjempebra for oss. Han er en spiller som har herjet i Telenorligaen det siste året. Han har vokst utrolig mye de siste par årene og hentet seg masse erfaring fra tiden i Nordavind og NOREG.

Kornbakk vil, ifølge Johansen, ikke være en direkte erstatter for Dyrnes som forlot laget like over nyttår. Han vil derimot spille en større rolle inn mot det taktiske.

– Rollefordelingen er litt vanskelig for meg å definere i dag, men han går nok ikke direkte inn under «truth» sin gamle rolle, nei. Dog så får vi inn en spiller med mye rutine og vil samarbeide tett med «aNdz», forteller Johansen.

Han avslører i tillegg at Kornbakk stod uten kontrakt med Nordavind, og at de stod fritt til å hente spilleren.

Det har ikke vært noen forhandlinger med Nordavind. Han hadde ikke kontrakt når vi signerte.

Kornbakk føyer seg til som den fjerde spilleren i Kingpins-laget som er på jakt etter en siste spiller. Johansen mener de har signert en av Norges beste spillere.

Jeg mener Kristian er en av de beste spillerne i Norge i dag, så er kjempeglad for å ha sikret oss denne signeringen. Godt å ha han tilbake. Uavhengig av hvor gode spillerne er så er hardt arbeid framover det som er viktig for å opprettholde tittelen som Norges beste lag, avslutter Johansen.

Siste fra forsiden