StarCraft II - NationWars II

Akkurat nå: Det norske landslaget møter Sør-Korea i StarCraft II

Etter å ha vunnet NationWars II får nordmennene prøve seg på den ultimate utfordringen.

Disse spillerne møter hverandre i kveldens oppgjør.
NationWars/O'Gaming TV

Oppdatering 1. oktober: Sør-Korea vant kampen 5-3. Opprinnelig sak følger.

Landslagsturneringen NationWars har så langt blitt arrangert to ganger, og begge gangene har Norge stukket av med seieren. Men etter å ha slått Mexico i finalen av NationWars II er det én siste utfordring som gjenstår for det norske landslaget, nemlig en kamp mot stormakten Sør-Korea.

Norge er som vanlig representert av Jens «Snute» Waller Aasgaard, Kristoffer «TargA» Marthinsen og Eik Johannes «Eiki» Grødem. Det koreanske laget ble valgt gjennom en avstemning på nettet, og består av Lee «Jaedong» Jae Dong, Lee «Life» Seung Hyun og

Jang «MC» Min Chul. Alle tre er store navn i den internasjonale StarCraft-scenen, og de fleste vil nok betegne Norge som kraftige underdogs i forkant av kveldens oppgjør.

Førstemann til fem

Allikevel skal det nevnes at Snute har en imponerende historie mot koreanske toppspillere, så alt håp er ikke ute. Dessuten har både TargA og Eiki prestert godt tidligere i NationWars, så her velger vi å være optimister.

Det første laget som vinner fem individuelle kamper stikker av med seieren. Alle kampene spilles i et én-mot-én-format, så mye av taktikken ligger i hvilke spillere man velger å bruke mot motstanderen, og i hvilken rekkefølge. Vinnerlaget stikker av med rundt 30 000 kroner.

Om du har lyst til å følge det norske landslaget i kveld, kan du stikke innom O'Gaming TVs nettsider. Kampen begynner 20:00.

Watch live video from Khaldor on www.twitch.tv

Siste fra forsiden