Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords - Switch

Akkurat nå er det umulig å fullføre Knights of the Old Republic II på Switch

Utvikleren jobber med å fikse ødeleggende spillkrasj.

Aspyr Media

Spillere som har kastet seg over Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords på Nintendo Switch har oppdaget en grov feil med spillet. Akkurat nå er det nemlig umulig å fullføre det, takket være en krasj det ikke går an å komme seg forbi.

Knights of the Old Republic II funker ikke som det skal på Switch.
Aspyr Media

Utvikler Aspyr Media erkjente situasjonen denne uka, nesten to uker etter spillets lansering. Etter meldinger fra flere fans var det Twitter-bruker Daniel Moore som til slutt fikk en bekreftelse på at teamet vet om feilen og at de jobber med en løsning.

– Bare for å være sikker på at dere vet hva som skjer, så er det ingen måte å fullføre spillet akkurat nå, spurte Moore, hvorpå Aspyr svarte følgende:

– Ja, vi er klar over det og utvikler teamet jobber med å levere en oppdatering så snart som mulig. Vi beklager bryderiet og setter pris på tålmodigheten deres i mellomtiden.

Problemet dukker opp når man ankommer planeten Onderon, et stykke ut i Knights of the Old Republic II. Rett etter planetens innledende filmsekvens slutter spillet å virke, og inntil Aspyr får ordnet opp er det altså ingen vei videre.

– Selv om vi ikke kan si noe om tidsskjema akkurat nå vil vi definitivt melde fra når oppdateringen er lansert.

Aspyr jobber også med en nyversjon av seriens første spill.
Se den traileren for Star Wars: Knights of the Old Republic Remake »

Siste fra forsiden