Alan Wake til PC trolig utsatt

Remedy fokuserer på Xbox 360-utgaven og vil kommentere PC-utgaven "senere".

Under årets E3-messe ble Alan Wake bekreftet for utgivelse i 2010 til Xbox 360, men ingenting ble sagt om PC-utgaven. Nå tyder ting på at PC-utgaven kan være i fare.

– Dessverre er det eneste jeg kan si på dette tidspunktet at vi fokuserer alle våre krefter på 360-utgaven, og at vi vil kommentere PC-utgaven på et senere tidspunkt, skrev Remedys sjefsutvikler Markus Mäki på det offisielle Alan Wake-forumet.

Uttalelsen kom etter at forumbrukere spurte etter en avklaring om PC-versjonen. Alan Wake ble flittig brukt i markedsføring av Microsofts DirectX 10 i starten, men i det siste har det for det meste vært snakk om Xbox 360-utgaven.

Hvorvidt dette betyr at spillet bare kommer til Xbox 360 eller om PC-utgaven bare blir utsatt er uvisst. I alle tilfeller er spillet planlagt utgitt til 360 til våren.

Spillet handler om forfatteren Alan Wake som er på ferie småbyen Night Falls. Han skriver en thriller-roman med overnaturlige elementer, og plutselig begynner hans egen bok å bli en realitet. Kona forsvinner, og Alan må prøve å finne ut av mysteriet. Se en demonstrasjon av spillet fra årets E3 under:

Siste fra forsiden