Telialigaen - Counter Strike

– Alle er i stand til å vinne runder på egen hånd

Bifrost med en ny overbevisende 2-0-seier sørger for at de holder stand i toppen av Telialigaen.

Mikael «mikki» Gaup og resten av Bifrost seiler i medvind i Telialigaen om dagen.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Bifrost har fått en sesongstart som ikke kan bli klassifisert som noe annet enn perfekt. De står med tre seire av tre mulige, og ligger foran alle sammen. Mandag kveld var det Team Midgard som ble offeret til Bifrost. Nå føler de seg komfortable på topp, skal vi tro Mikael «mikki» Gaup.

SLIK ENDTE TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN I CS:GO

Vis mer

Bifrost - Team Midgard 2-0
Bitfix - Oslo Lions 0-2
Nordavind - Celestial Gaming 1-1
Riddle - STB Momentum utsatt
Apeks - Reapers utsatt

Se resten av kampene i terminlisten »

– Det føles veldig fint og komfortabelt å ha vunnet tre av tre, det er viktig at vi klarer å få inn seire i stedet for å gi bort unødvendige poeng som jeg har vært med på før.

LES MER: – Ikke et planlagt comeback

Han trekker frem det individuelle som en av Bifrosts styrker som gjør at de troner øverst i Telialigaen.

– Jeg vil si at det er det individuelle nivået vårt er veldig bra. Alle er i stand til å vinne runder på egen hånd. Neste steg for oss blir å jobbe med samarbeidet, slik at vi blir et bedre lag. Jeg tror vi kan bli mye bedre, forteller «mikki» til Gamer.no.

Se kampen i opptak på TV 2 Sumo »

Tung start for Midgard

DISSE SPILLER FOR TEAM MIDGARD

Vis mer

Anders «DKOP» Eide Rasmussen
Philip «Philip» Løseth
Kristian «KORN» Hokland
Håvard «jolietoG» Kristengård
Andreas «Bakken» Bakken

Team Midgard var ubeseiret før kampen mot Bifrost, men hadde ikke fått med seg en tre-poenger på de to første serierundene. Mandag kveld kom sesongens første tap, og det var på første kart at det så vondest ut. Bifrost stakk av med en komfortabel 16-1-seier.

– Vi har en lang pause før neste kamp nå, så planen er å få inn noen gode treninger, og få satt rollene i laget helt på plass. Vi lærte mye av kampen i dag, og hva vi vil endre på innad i laget for at vi skal få best mulig utnyttelse av alle i laget, forteller Philip «Philip» Løseth til Gamer.no.

LES MER: Apeks følger Nordavind til Closed Qualifier

Midgard spilte bedre på det andre kartet som var Inferno. Det så tapt ut, men de kjempet seg inn, men Bifrost klarte å sikre seieren.

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Steffen «SLY» Amundsen
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Mikael «mikki» Gaup
Bjørnar Fauske «bfr» Røn

Les også
Klar tale fra politikerne: – Vi må anerkjenne e-sport og gaming

– Vi hadde veldig god kontroll på Midgard. Vi satt litt fast på terroristsiden på Inferno, men det kom seg på slutten, forteller «mikki».

Denne forklaringen deler «Philip».

– Første kartet blir vi overkjørt. Vi slet med å komme i gang, noe som har vært problemet i de tidligere kampene også. Bifrost var en mye hardere nøtt å knekke. Inn mot det andre kartet har vi igjen en treg start, men vi henter oss inn noen runder på terroristsiden, så vi hadde litt å jobbe med da vi skiftet side. Starten på antiterroristsiden var veldig bra, men Bifrost tilpasser seg godt og vinner kampen til slutt, er hans forklaring.

Slik ser tabellen ut etter tre runder.
Telialigaen

Siste fra forsiden