Alt er klart for finalekampene

Her er finalistene i StarCraft II, Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends.

Oppdatering 25. oktober 12:05: Egentlig skulle League of Legends-finalen være mellom Gamers League og Memphis. Memphis mistet finaleplassen etter at det ble klart at de hadde en spiller på laget som var under 16 år, samt at en annen på laget ikke kunne stille til finalen. Dermed ble den siste finaleplassen avgjort under en kamprunde onsdag 24. oktober. Bronsefinalen mellom Memphis og Cold Response blir spilt senere.

Samtidig ble vi gjort oppmerksomme på at en av spillerne for Peet With Four spilte med to forskjellige brukerkontoer på to ulike lag. Dette strider mot reglementet, og spilleren får dermed ikke spille i finalen.

Mandag kveld møttes de 16 beste norske StarCraft II-spillerne, samt de 16 beste norske League of Legends- og Counter-Strike: Global Offensive-lagene til et heidundrende sluttspill. Dette var nest siste ledd i de landsomfattende turneringene vi har holdt i disse tre spillene i høst, og nå er det bare de avsluttende finalene på Oslo City lørdag den 27. oktober som gjenstår.

Finalene på lørdag foregår fra klokken 12:00 til 19:00. Mer info om gjennomføringen av finalene kommer i morgen.

Lagene og StarCraft II-spillerne som skal møtes til de siste og avgjørende kampene er:

Counter-Strike: Global Offensive

969BX3.Tt

League of Legends

Gamers LeaguePeet With Four

StarCraft II

SnuteGLEiki

Vinnerne av hver finale stikker av med flotte premier.

Flere av mandagens kamper ble vist direkte på nett. Det var Gamersleague.no som stod for dekningen av sluttspillet i StarCraft II og League of Legends, mens Hellfragger.no viste Counter-Strike: Global Offensive-kampene. Alle kampene ble kommentert. Dersom du gikk glipp av dekningen blir det etter hvert mulig å se kampene i vårt kamparkiv.

I tillegg til finaler i disse tre spillene kommer de beste supportere fra Sandnes Ulf og Stabæk til å spille sine finalekamper i FIFA 13.

Les også
– Er ikke til å komme unna at «maru» er den med høyest nivå av oss

Siste fra forsiden