American McGee jobber med Scrapland

Enlight har nylig kunngjort at de har sikret seg Mercury Steam sitt frie actionseventyr Scrapland. Dessuten har de gitt American McGee jobben som produsent for spillet.

Scrapland er under utvikling hos spanske Mercury Steam, et selskap som består av veteraner fra Rebel Act Studios (som stod bak det blodige actioneventyret Severance: Blade of Darkness). I Scrapland får du rollen som D-Tritus, en robot som er bygd opp av reservedeler. Spillet vil være et tredjepersons actioneventyr med elementer fra rollespill og bilspill, og lover å tilby et fritt gameplay som minner om det vi kjenner fra GTA-serien.

D-Tritus jobber som etterforsker på en enorm asteroide som kalles Scrapland. Her har han klart å bli blandet inn i en bisarr mordsak, og det viser seg raskt at det er snakk om mer enn tilfeldige drap. Sterke krefter styrer i kulissene og situasjonen blir raskt svært farlig for robothelten vår.

D-Tritus har evnen til å forandre seg til 15 ulike typer karakterer og benytte seg av romskip for å reise rundt på asteroiden. Etter hvert som spillet utvikler seg vil D-Tritus få muligheten til å skreddersy skipene og ta over andre roboter. Han vil også kunne skaffe seg verdifulle oppgraderinger og andre saker ved å fullføre oppdrag for andre innbyggere i byen Chimera.

Scrapland virker som et svært originalt spill, og det var kanskje dette som gjorde at den kjente spilldesigneren American McGee har tatt på seg jobben som produsent. Han forteller:

- Allerede det første øyeblikket jeg møtte Mercury Steam og så spillet viste jeg at jeg dette var et prosjekt jeg ønsket å involvere meg i.

Scrapland skal etter planen komme til Xbox og PC mot slutten av året. For mer informasjon kan du besøke spillets nettsted.

Siste fra forsiden