Tegn en helt

Andre forsøk

DS-spillet Drawn to Life får en oppfølger til høsten.

Spillutgiver THQ slapp for et par år siden tegne- og plattformspillet Drawn to Life til DS. I dette spillet kunne du tegne din egen helt, og du måtte også tegne gjenstander for å berge ham helskinnet gjennom diverse brett.

Vår anmelder ble ikke spesielt imponert, og forhåpentligvis går det bedre med oppfølgeren som nå har blitt annonsert. Drawn to Life: The Next Chapter kommer ikke bare til DS, men skal også slippes på Wii. Som i originalen skal du tegne din egen helt og utforske brett med hjelp av tegning.

I Wii-utgaven må du bekjempe en mystisk skurk som har tatt over den fredelige byen Raposa. Et nytt tegnesystem gjør at du kan tegne gjenstander direkte inn i spillet når du har designet dem, og dette burde gjøre prosessen litt enklere enn i forgjengeren.

I tillegg til enspillerdelen blir det også en flerspillermodus. Her kan spillere tegne sine egne lag og utstyre dem med egne kreasjoner for så å konkurrere i forskjellige minispill, inkludert hockey, fotball og basketball.

På DS må du igjen redde Raposa fra ondskapen, og denne gangen har en kjeltring ved navn Wilfre stjålet alle fargene i byen. Helten din får i denne utgaven nye egenskaper, som evnen til å skifte form. Han kan blant annet bli en slimklump eller en edderkopp.

Det blir ingen flerspillerdel i DS-utgaven, men du kan bytte design og gjenstander med kamerater.

Begge utgavene av Drawn to Life: The Next Chapter skal være klare i løpet av høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden