Global Loot League - PUBG

Andreplass for Omaken i klubbens første PUBG-turnering

Liquid tok tredjeplassen i GLL og sørget for mer norsk jubel.

Omaken-kaptein Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen i midten.
Omaken Sports

Det var ingen som kunne gjøre noe med WTSG da vestens beste PUBG-lag samlet seg i Stockholm i helgen. Sesongens første turnering endte i soleklar seier for det europeiske laget, men sett med norske øyne ble det likevel mye å juble for.

Omaken-gjengen var storfornøyde med helgens resultat.
Omaken Sports

Etter totalt 18 kamper spilt i Global Loot League-finalen ble det nemlig dobbelt norsk på pallen. Omaken Sports og Team Liquid tok henholdsvis andre- og tredjeplass, med bare ett fattig poeng som skilte de to.

– Det smaker absolutt godt, sa Omaken-kaptein Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen til Gamer.no etter at turneringen var over.

– Veldig fornøyde med hva vi fikk til

Disse spilte for Omaken

Vis mer

Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen
Paavo «Pag3» Voutilainen
Valteri «Vazku» Jussila
Luke «Teabone» Crafer

GLL-finalen ble virkelig en drømmestart på PUBG-eventyret til Omaken, som ble stiftet av norske Joachim «Noobwork» Haraldsen for en måned siden. «Ivel» og kompani fortsatte i samme stil som fra før jul – da de spilte under navnet N47 – og tok fem pallplasser, inkludert to seire.

For lagets norske kaptein var det mye positivt å ta med videre fra GLL-finalen. Han mener likevel det er ting å jobbe med, og hovedfokuset er nå utelukkende rettet mot PUBG Global Series-turneringen (PGS) som går av stabelen allerede til helgen.

– Vi spilte jevnt bra gjennom hele turneringen, men vi kunne gjort det bedre. Vi tar det her som oppvarming til neste helg egentlig, og er veldig fornøyde med hva vi fikk til denne helgen, konkluderte Sørensen.

Mandag morgen går turen til Berlin, der den europeiske finalen i PGS altså begynner på fredag. Med helgens solide prestasjon tar Omaken-gutta med seg mye selvtillit til Tyskland, samt motivasjon til å gjøre det enda bedre.

– Aldri fornøyd med mindre vi vinner

For Liquid og Jim «Jeemzz» Eliassen er målet også å gjøre det bedre fremover. En tredjeplass i lagets første turnering siden halve troppen ble byttet ut er nemlig ikke godt nok for den sultne gjengen, som altså bare var ett poeng unna sølvet.

Kun førsteplass er godt nok for «Jeemzz» og Liquid.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game
Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

– Jeg er ikke fornøyd, men sånn er det bare. Er aldri fornøyd med mindre vi vinner. Det er mye vi kunne ha gjort bedre, men vi trenger bare å spille litt mer sammen, sa Eliassen om lagets prestasjon i helgen.

Disse spilte for Liquid

Vis mer

Jim «Jeemzz» Eliassen
Jord «Ibiza» van Geldere
Thierry «Kaymind» Kaltenback
Anssi «mxey» Pekkonen

For Liquid ble det også fem pallplasser i løpet av helgens 18 kamper. I motsetning til Omaken fikk «Jeemzz» og gutta imidlertid ikke smake på seier, tross flere kamper som virket lovende underveis.

Det er en statistikk gjengen utvilsomt vil håpe å forbedre under PGS til helgen. I likhet med Omaken vender Liquid også nesa mot Berlin denne uken, der de også får selskap av de norske Diamond Dogs-gutta.

Faze og Ludvik «Aitzy» Jahnsen endte for øvrig på 8. plass i GLL-finalen. De får riktignok ikke sjansen til å ta revansj til helgen, ettersom laget allerede er kvalifisert for neste fase av PGS-turneringen.

Det ville seg ikke for de norske under IEM Katowice i helgen.
Den prestisjetunge CS:GO-turneringen endte med seier til Navi »

Siste fra forsiden