Anime-slåssing til neste år

Stort hår og sverd på DS

Sega har annonsert at de vil utgi Bleach: Dark Souls i Europa.

Tidligere i år slapp Sega det anime-inspirerte slåssespillet Bleach: The Blade of Fate på DS, og nå har de annonsert at de også vil stå for den europeiske distribusjonen av oppfølgeren.

Oppgraderinger kan velges på den nederste skjermen.

Bleach: Dark Souls bygger på anime-serien Bleach. Serien er forholdsvis ukjent i Norge, men har hatt en viss suksess i Japan og USA. Handlingen følger en gruppe overmenneskelige krigere som jobber med å skjenke de dødes sjeler evig hvile. Noen av disse sjelene er ikke spesielt lystene på å gå inn i glemselen og kjemper hardnakket tilbake.

I Dark Souls kan du kjempe som en av 40 forskjellige krigere, og du får spille som både åndejegerne og de ondsinnede åndene som er deres fiender. I tillegg kan du utruste krigerne dine med kort som skjenker dem ekstra krefter. Disse kortene kan blant annet øke slagkraften til krigeren eller gi dem mer helse.

Du får en rekke moduser du kan spille, inkludert en historiemodus som foregår mellom TV-seriens første og andre sesong. Hvis du bare vil slåss kan du velge arkademodus, eller bryne deg på vanskelige utfordringer i en egen utfordringmodus. Det er også to hemmelige moduser som låses opp etter hvert som du spiller deg gjennom de andre.

Det er også inkludert en egen flerspillerdel hvor du kan slåss mot en kamerat over trådløse nettverk. Lokalt kan opptil fire stykker kjempe mot hverandre, og alle kan slåss samtidig eller fungere som innbyttere for hverandre.

Sega regner med å ha Bleach: Dark Souls i butikkene i løpet av første kvartal 2009. Spillet er utviklet av den anerkjente utvikleren Treasure. De har tidligere levert klassiske actionspill som Gunstar Heros og Ikaruga.

Siste fra forsiden