Animerte galninger til Europa

Warner Bros-figurene Animaniacs får spill, og Ignition Entertainment har kunngjort at de vil bringe det til vår del av kloden.

Animaniacs: The Great Edgar Hunt er under utvikling hos Warthog, og er basert på den populære og prisbelønnede tegnefilmserien Animaniacs. Spillet kommer til Xbox, GameCube og PS2, og skal lanseres i juni.

Pressemeldingen forteller at Animaniacs: The Great Edgar Hunt er et tredjepersons actioneventyr som bringer den fargerike og hysteriske verden fra Animaniacs til live. Spilleren får kontroll over Warnerbrødrene Wakko og Yakko, og -søsteren Dot, og må lede disse gjennom seks store spillområder for å finne de skjulte Edgar-prisene. Hver av de tre animerte galningene har sine egne spesialegenskaper, som må brukes for at spilleren skal komme noen vei.

Spillet kommer med massevis av fiender og hinder, samt flere steder der du må sette de små grå på prøve etter som du utforsker det rike Animaniacs-universet. I tillegg til dette får vi tilgang til fem minispill hvor hovedpersonene er Pinky & The Brain, de to musene som til stadighet prøver å skaffe seg verdensherredømme.

Siste fra forsiden