Annie Wersching - The Last of Us

Annie Wersching, kjent som Tess fra The Last of Us, er død

Ble bare 45 år gammel.

Naughty Dog

Skuespiller Annie Wersching gikk bort i helgen, bare 45 år gammel. Det melder blant annet The Hollywood Reporter.

Wersching er i spillverdenen best kjent for sin rolle i Naughty Dog-spillet The Last of Us. Hun ga stemme til Tess, smuglerpartneren til Joel – spilt av Troy Baker. Skuespilleren hadde også en rekke roller i film og TV, inkludert i serier som 24, Marvel's Runaways og Star Trek: Picard.

En Gofundme-kampanje organisert av venner og famile forteller at Wersching fikk kreft sommeren 2020. Det var dette som til slutt kostet henne livet. Hun etterlater seg mannen Stephen Full og deres tre barn på 12, 9 og 4 år.

– Hun fant glede i selv de enkleste ting. Hun trengte ikke musikk for å danse. Hun lærte oss å ikke vente på at eventyr vil finne deg. «Gå å finn dem. De er overalt». Og det skal vi, sa Full i en uttalelse.

Naughty Dog-teamet tok til Twitter for å uttrykke dyp sorg over tapet av Wersching. Baker skrev at hun ville leve videre gjennom rollen som blant annet Tess, mens Nolan North – Nathan Drake i Uncharted-serien og David i The Last of Us – leverte en kort og konsis oppsummering av hennes bortgang.

LES OGSÅ: HBO bekrefter: – The Last of Us får enda en sesong »

Siste fra forsiden