Anti-Sonic får eget spill

Sega har akkurat røpet de første detaljene om Shadow the Hedgehog, et spill hvor hovedpersonen er Sonics evige motstander, Shadow.

Shadow the Hedgehog er et nytt plattformspill i stil med de klassiske Sonic-spillene, og Shadow er i stand til å gjøre mye av det samme som erkerivalen Sonic har muligheten til å gjøre. Samtidig kommer Shadow med noen personlige spesialegenskaper vi ikke er vant med fra Sonic sin side, og en av disse er evnen til å bruke skytevåpen.

GameSpot, som har tittet på en gameplayvideo fra spillet under et arrangement i USA, forteller at grafikken ser ut til å følge samme stil som Sonic Heroes, og at den generelt vil minne om det vi er vant med fra Sonic-universet. Samtidig forteller de at spillet foregår i en litt mørkere del av universet enn det vi er vant med fra før.

Sega har ikke fortalt hvilke plattformer de vil lansere spillet til, men GameSpot føler seg rimelig sikre på at det i alle fall vil komme til PS2 og GameCube. Lanseringen er satt til høsten, og det forventes at de første offisielle detaljene om spillet vil dukke opp i tiden før (eller på) årets E3-messe.

Siste fra forsiden