Apeks Valorant

Apeks entrer Valorant-scenen

Har ambisjoner om å sikre deltagelse i  Valorant Champions Tour.

Riot Games

Den norske organisasjonen som primært er kjent for sine to Counter-Strike-lag kunngjorde i dag at de har tatt inn sin første Valorant-tropp.

Målet er å vinne

Det populære skytespillet fra RIOT Games har siden lanseringen i 2020 hatt en voldsom utvikling i både turneringer og spillerbase. Apeks nye Valorent-lag blir dermed å se i Challenger-turneringene senere i år hvor målet er å vinne Ascension.

I sin egen pressemelding kunne Apeks nye administrerende direktør, Espen Berg Knutsen fortelle at organisasjonen er stolt, og gleder seg til å kunne konkurrere i Valorant.

– Riot Games har en merittliste i e-sport og er kjent for sine høye standarder og kvalitetsarbeid. Apeks er bygget på det fundamentale målet om å heve standardene i e-sport. Vi bringer erfaring og profesjonalitet fra den tradisjonelle idretten og elsker å jobbe med partnere som Riot Games som reflekterer vår ambisjon om å forbedre bransjen.

Les også: Full uenighet om spillerkontrakter i Skade X - forlater organisasjonen

Glad for muligheten

Apeks Valorants nye stjerneskudd Enzo «Enzo» Mestari er også takknemligheten for å kunne representere den norske e-sport-klubben.

– Jeg er utrolig glad for å bli med Apeks og å ha muligheten til å bygge et vellykket lag fra bunnen av, med målet om å kvalifisere oss for Valorant Champions Tour gjennom Ascension. Laget vårt er en perfekt blanding av erfaring og talent og med all kunnskapen jeg har fått de siste årene, vil jeg gjøre mitt beste for å utvikle laget og skape vår egen formel for suksess.

Siste fra forsiden