Åpen betatesting av The Saga of Ryzom

The Saga of Ryzom er et futuristisk MMORPG-spill fra Frankrike, og nå kan alle som vil betateste dette fargerike spillet.

Beta-klienten vil bli distribuert sammen med en rekke spillblader (deriblant PC Gamer UK sin DVD-utgave), og er dessuten tilgjengelig for nedlasting for de som abonnerer på Fileplanet, IGN og Gamespy. Den 20. april vil klienten bli gjort tilgjengelig for alle. Beta-testen vil vare til spillet lanseres, noe som etter planen skal skje i juni.

Ryzom er et nytt MMORPG-spill som foregår på planeten Atys. Til å begynne med vil betatestere kun få spille i de vakre ørkenlandskapene som hører til en sivilisasjon kalt Fyros, men etter hvert vil hele Atys åpnes opp, slik at betatesterne kan erfare tette jungler, fredelige innsjølandskaper og majestetiske skoger. Dessuten vil de kunne reise inn i de mørke hulegangene i planetens indre.

I ørkenlandskapet finner du mange dyr og monstre, inkludert de farlige Varynxene, som minner om vår verdens hyener, og de fredelige Lumperne som oftest beveger seg i store flokker, og som har en tykk, skjellete hud som er det perfekte materialet å lage rustning av. I løpet av den åpne betaen vil spillerne etter hvert få se alle de andre skapningene Ryzom har å by på.

For å finne ut mer om hvordan du kan være med på betatestingen av dette spennende MMORPG-spillet kan du besøke spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden