Archer Maclean's Pool Paradise

Skuffende. Bak det lovende navnet Pool Paradise skjuler det seg ikke et slags badespill fult av våte damer i tettsittende badedrakter, men en omfattende biljardsimulator fra legenden Archer Maclean.

Hvis du likevel er interessert, har utviklerne lagt ut to filmsnutter som viser den imponerende fysikken som skal sørge for at Archer Maclean's Pool Paradise blir et av de mest realistiske biljardspill til nå. Spillet inneholder ikke mindre enn tolv ulike regelsett, og du kan spille i en hel rekke fantasifulle omgivelser. Spillet inneholder også noe som kalles "Stunt Hut", som består av en rekke biljardbord i alle slags merkelige former og fasonger.

Den britiske utvikleren Archer Maclean har drevet med biljardspill i flere år, og spillene hans har alltid gjort godt inntrykk på spillpressen. Det er nok imidlertid ikke biljardspill mannen er mest kjent for - han stod nemlig for et lite spill ved navn International Karate, samt etterfølgeren, IK+. Bare navnet IK+ skulle være nok til å sende en gammel Amiga-eier inn i en nostalgisk lykkerus av skremmende dimensjoner.

Pool Paradise kommer i april til PS2, Xbox og PC. Videoene kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden