Årets Burnout-spill ferdigutviklet

Electronic Arts har fortalt at Burnout: Revenge for PS2 og Xbox har blitt ferdigutviklet, sammen med PSP-versjonen av Burnout Legends.

I år får vi ikke mindre enn to nye Burnout-spill fra det EA-eide Criterion Studios, og nå er begge ferdigutviklet. Burnout Revenge er storebroren som lanseres til Xbox og PS2, og som regnes for å være oppfølgeren til fjorårssuksessen Burnout 3: Takedown. Dette spillet skal lanseres 22. september i vår del av verden, og fokuserer på stor fart og heftige kollisjoner.

Som navnet tilsier spiller hevnkonseptet en stor rolle i det fjerde Burnout-spillet. Her kommer du regelmessig i klammeri med andre førere, og jo dårligere forholdet er mellom dere, jo flere poeng får du for å smadre bilene deres. Det er med andre ord ikke snakk om å besøke konfliktrådet eller prate ut om uenighetene her i gården.

Burnout Legends representerer seriens første skritt inn i det håndholdte markedet, og låner fritt fra alle de tidligere spillene i serien. Her får vi moduser som "race", "time attack", "pursuit" og "road rage", i tillegg til massevis av trådløs flerspilleraction. PSP-versjonen skal lanseres 15. september, mens DS-versjonen som ikke er helt ferdig enda, er forventet ute i november.

Siste fra forsiden