Årets FIFA-stjerner er avdekket

Det er nå klart hvilke tre superstjerner som skal pryde coveret til FIFA Football 2004. Arsenalspissen Thierry Henry, Juventuskapteinen Del Piero og Barcelonaspilleren Ronaldinho, har akkurat signert en avtale med Electronic Arts.

Det er også disse tre mennene som skal sørge for at den nye Off The Ball-kontrollen blir så realistisk som mulig. FIFA-serien er inne i sitt tiende år nå, og i følge EA Sports blir dette den mest komplette og autentiske versjonen til nå.

EA Sports' utviklingslag ønsker å fokusere på fire momenter til høstens utgivelse; ballfysikk, organisk animasjon, databasen for spilleregenskaper og sist, men ikke minst, kontrollene. Det er fire ganger så mange kontrollere som forgjengeren. Den nye Off The Ball-kontrollen gjør at spilleren kan styre mannen med ball, men samtidig ta kontroll over en annen spiller uten ballbesittelse. Resulatet kan bli mer presise pasniner og overraskende gjennombrudd.

FIFA Football serien er inne i sitt tiende år og FIFA Football 2004 er den mest komplette og autentiske interaktive fotballopplevelsen til dags dato. Den helt nye Off The Ball Control gjør at spilleren kan styre både mannen med ball og samtidig ta kontroll over en spiller uten ballbesittelse. Dette gjør at løp og posisjonering kan bli mer presist, og at man kan tilrive seg plass og lignende. For mer informasjon om FIFA Football 2004, anbefales vår sniktitt fra mai. Spillet er planlagt utgitt i oktober denne høsten på samtlige plattformer.

Siste fra forsiden