Arma 2 vokser med nytt tillegg

Snart kan du reise på ferie til Takistan - med solfaktor kevlar.

Armed Assault og oppfølgeren Arma 2, er spill som kanskje ikke appellerer til majoriteten av oss. Som spirituelle oppfølgere av Operation Flashpoint blir de ansett som det nærmeste man kommer ”ekte” krig i den digitale verdenen.

Les også: Mer moro til Dragon Rising.

Bohemia Interactive utviklet Operation Flashpoint, og ga det ut i 2006 – til overveldende bra kritikker. Dessverre kuppet Codemasters lisensen, slik at Bohemia ikke lenger fikk bruke navnet Operation Flashpoint. Som kjent utgav Codemasters Operation Flashpoint: Dragon Rising i fjor, der de gikk bort i fra simulatordelen i originalen til fordel for konsollifiserte kontroller og slakere opplæringskurve. Bohemia fortsatte i ånden til Operation Flashpoint, og beholdt fokuset på realisme.

Noe er råttent i Takistan

29. juni lanserer Bohemia en ny ekspansjonspakke til Arma 2. Operation Arrowhead, som pakken vil bli hetende, finner sted i den fiksjonelle staten Takistan. Pakken vil inneholde tre nye kart med nytt terreng, som ørken, storby og en fjellkjede.

Les også: Armed Assault 2 i Europa.

I tillegg til dette, åpner pakken også for fjernstyrte droner (UAV) – med termisk syn som kan se opphetede motorer, varm dekkgummi og nylig avfyrte geværer. Vi vil også få muligheten til å iføre oss en avtakbar ryggsekk, som åpner for å frakte mer ammo og våpen med oss på tokt.

Enda mer?

Det vil selvfølgelig også følge med en helt ny kampanje og mange flere enkeltspillerscenarioer og flerspillermoduser. Kampanjen tar sted tre år etter Arma 2. Igjen må amerikanerne sende inn hæren sin for å skape fred og fordragelighet i land som ikke klarer dette selv.

Les også:Demo til Arma.

Kort fortalt vil Operation Arrowhead tilby over 300 nye kjøretøy, våpen og enheter fordelt på den amerikanske hæren, FN, den takistanske hæren og geriljasoldater.

Arma 2: Operation Arrowhead kommer 29. juni, eksklusivt til PC som en enkeltstående ekspansjonspakke. Du trenger dermed ikke å eie originalspillet.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden