Counter-Strike 2 - Arms Race

Arms Race gjør comeback i ny oppdatering for Counter-Strike 2

Valve

TLDR

  • Valve har lansert en oppdatering til Counter-Strike 2 som inkluderer den populære spillmodusen Arms Race.
  • Du kan spille Arms Race på to nye kart kalt Baggage og Shoots, som er varianter av kart fra CS:GO.
  • Oppdateringen inkluderer også nye funksjoner, som evnen til å plassere klistremerker på våpen, og forbedringer til nettverkskoden for å redusere «peeker's advantage».
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Siden lanseringen av Counter-Strike 2 i fjor har spillere bedt om flere av funksjonene og systemene som var på plass i forgjengeren. Denne uka rullet Valve ut en av de mer populære modusene fra CS:GO – Arms Race.

Arms Race, eller Våpenkappløp på norsk, er en variant av den klassiske Gun Game-modusen. Her kjemper alle mot alle i en kamp om å knerte flest motspillere.

Hver gang du får to drap med et våpen, bytter du automatisk til noe nytt og litt svakere. Til slutt står du igjen med bare kniv, og må komme deg helt innpå motstanderen for å sikre et siste drap og seier i runden.

Den nyeste CS2-oppdateringen bringer Arms Race-modusen tilbake.
Valve

Arms Race kan spilles på de to nye kartene Baggage og Shoots. Dette er varianter av kart som også var tilgjengelige i CS:GO.

Den nyeste Counter-Strike 2-oppdateringen byr også på andre justeringer til spillopplevelsen. For eksempel kan man nå plassere klistremerker hvor som helst på våpnene sine.

Valve har også fikset på nettverkskoden for å redusere såkalt «peeker's advantage». Dette er et fenomen hvor en spiller som er i bevegelse får fordelen av å se motspilleren først, på grunn av tiden det tar for spillet å registrere bevegelsen og sende informasjonen til motspilleren.

En fullstendig liste over endringer er tilgjengelig på Steam.

LES OGSÅ: Counter-Strike 2 er kjempebra for konkurransespillere, men byr på mangler for alle andre »

Siste fra forsiden