Assassin's Creed 2 "avduket"

Lansering nærmere enn du kanskje tror.

En trailer fra Assassins’s Creed 2 har allerede turnert internett, og det har aldri vært noen tvil om at spillet er på vei. Men dette hindrer ikke Ubisoft i å avduke Assassin’s Creed 2 i en fersk pressemelding. Mer interessant er det at spillet loves å være ferdig til juleferien i år. Dette er det mest håndfaste vi har fått om spillets lanseringsdato, utgangspunktet før denne annonseringen var at spillet skulle slippes en gang før slutten av finansåret 2009, altså mars neste år.

Assassin’s Creed 2 er, som mange vet, oppfølgeren til salgssuksessen Assassin’s Creed fra 2007. Spillet solgte i følge Ubisoft selv over 8 millioner eksemplarer over hele verden, og spillet ble godt mottatt blant fagfolket, både blant presse og andre utviklere.

Oppfølgeren er satt til 1400-tallet og renessansen, hovedpersonen er den adelige Ezio, som er ute etter å ta hevn over de andre regjerende familiene i Italia. Spillet har vært i utvikling i mer enn to år nå, og i følge Patrice Desilets i Ubisoft skal spillet være forbedret på alle områder; vi loves mer varierte oppdrag, nye og spennende spillmekanikker og flere og mer varierte våpen.

Da er det bare å føre opp spillet på ønskelista, jul er ikke så veldig langt unna.

Kilde: pressemelding

Siste fra forsiden