Assassin's Creed blir TV-serie

Ubisoft bekrefter at arbeidet er i gang, men vi må nok vente en stund.

Ubisoft

I fjor avslørte Ubisoft-sjef Yves Guillemot (via Reuters) at selskapet var i samtaler med Netflix om å produsere en TV-serie. Studiosjefen ville den gang ikke røpe hva serien vil handle om, men nye opplysninger tyder på at den skal baseres på Assassin's Creed.

Lenge å vente

Hvorvidt TV-serien vil låne historier fra spillene eller by på noe helt nytt vet vi ikke.
Ubisoft

I en utspørringsrunde på Reddit fikk Aymar Azaizia – som er sjef for historiene i Assassin's Creed – en rekke spørsmål om den kommende TV-serien. Utvikleren ønsket ikke å røpe mange detaljer, men han kunne bekrefte at arbeidet med å bringe Assassin's Creed til TV-skjermen har begynt:

– Vi har vært i snakk med mange partnere, og vi er i den innledende fasen med å skape en TV-serie, fortalte Azaizia, før han påpekte at det trolig blir lenge til vi får se resultatet av arbeidet:

– Akkurat som med filmen kommer vi til å ta den tiden vi trenger, for å levere noe vi kan være stolte av.

Etter all sannsynlighet blir det Ubisofts TV- og filmavdeling, Ubisoft Motion Pictures, som får ansvaret med å produsere serien. Studioet leverte nylig Assassin's Creed-filmen, med Michael Fassbender i hovedrollen, og jobber for tiden med flere filmadaprsjoner av Ubisoft-spill.

Ifølge Variety har studioet begynt på en oppfølger til Assassin's Creed-filmen, mens en The Division-film med Jake Gyllenhaal i hovedrollen også skal være på vei.

Etter en pause vender Assassin's Creed-spillene tilbake i år.
Ifølge rykter skal seriens neste innslag hete Empire »

Siste fra forsiden