Assassin's Creed III kommer i nyoppusset versjon for de som kjøper sesongpass til Odyssey

Ubisoft

I en pressemelding har Ubisoft nå kommet med informasjon om hva vi kan vente oss av ekstra innhold til deres kommende Assassin's Creed Odyssey, og i den forbindelse har studioet et par overraskelser på lur.

Ubisoft kan nemlig informere om at en oppusset utgave av Assassin's Creed III vil bli tilgjengelig for de som kjøper sesongpass til Odyssey.

Assassin’s Creed III Remastered vil by på alt innholdet til det originale spillet og også komme med en oppusset versjon av Assassin's Creed Liberation, et spill som opprinnelig ble lansert til PlayStation Vita og senere sluppet til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Dette er de to store, episodebaserte innholdspakkene som er planlagt til Odyssey hittil.
Ubisoft

4K og HDR

Begge spillene vil støtte 4K-oppløsning og HDR-teknologien på PS4 Pro, Xbox One X og PC. Av grafiske forbedringer vil teksturene få høyere oppløsning, lyssettingen vil forbedres og andre visuelle løft vil også være på plass.

Ubisoft kan ellers opplyse at de som kjøper sesongpass-, Gold-, eller Special Edition-utgaven av Odyssey får tilgang til to store historieutvidelser kalt Legacy of the First Blade og The Fate of Atlantis.

Disse lanseres i henholdsvis desember i år og i løpet av våren neste år, og er episodiske eventyr hvor nye episoder slippes med jevne mellomrom. I tillegg kommer det gratisinnhold i form av The Lost Tales of Greece, som også er episodiske eventyr som slippes regelmessige i etterkant av spillets lansering.

Assassin's Creed III kom ut i 2012 og fikk generelt god mottakelse, og her på verket ble spillet belønnet med 8 av 10 poeng.

Assassin's Creed Odyssey slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC den 5. oktober.

Les også: Så kraftig maskin må du ha for å kjøre Assassin's Creed Odyssey »

Siste fra forsiden