Assassin's Creed Odyssey er det neste spillet i snikmorderserien

Ubisoft kunngjorde navnet etter nok en lekkasje.

Skjermbilde fra den korte teaser-videoen.
Ubisoft

Det neste innslaget i Assassin's Creed-serien får undertittelen Odyssey. Det bekreftet Ubisoft via Twitter natt til fredag.

Saken fortsetter under bildet.

En veldig kort video viser en mann som sparker en annen ut fra en klippe, ikke ulikt kong Leonidas behandling av et persisk sendebud i filmen 300. Deretter får vi se spillets logo, som inkluderer en hjelm svært lik den som ble båret av Spartas konge.

Kunngjøringen røper ellers svært lite, men Ubisoft lover å vise mer på E3-messa som avholdes i Los Angeles om snaue to uker.

Avslørt av nøkkelring

Nøkkelringen avslørte navnet på det neste Assassin's Creed-spillet.
JeuxVideo

I likhet med dlere spillannonseringer de siste ukene kom heller ikke nyheten om Assassin's Creed Odyssey fra utvikleren selv. I stedet ble spillets tittel først lekket av det franske nettstedet JeuxVideo-Live, med et bilde av en nøkkelring som viser navnet. Du kan se nøkkelringen til høyre.

JeuxVideo påstår videre å vite at Odyssey er satt til antikkens Hellas og at spillet er en slags oppfølger til fjorårets Assassin's Creed Origins.

Kilder som har vært i kontakt med Kotaku skal også ha bekreftet settingen, og videre fortalt at lanseringen er ventet i løpet av regnskapsåret 2019 – altså innen 31. mars neste år. Spillere kan etter sigende vente seg flere rollespillelementer enn i forgjengeren, samt en historie som kan spilles med enten en mannlig eller en kvinnelig protagonist.

Hvor mange av disse ryktene som stemmer får vi altså vite på E3. Ubisoft skal vise frem sine spill klokken 22:00 på mandag 11. juni.

Vår anmelder var bare sånn passe fornøyd med seriens forrige innslag.
Les omtalen av Assassin's Creed Origins her »

Siste fra forsiden