Asterix & Obelix XXL 2 til PSP og DS

Atari har kunngjort at romernes største skrekk er på vei til PSP og DS.

Asterix and Obelix XXL 2 er under utvikling for Nintendo DS og Sony PSP. Spillene er basert på versjonene til konsoll og PC, men utnytter seg av de to håndholdte systemenes særegenheter for å levere en spesialdesignet spillopplevelse som bygger videre på gameplayet vi fikk i originalutgavene.

Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum er fullstappet av parodier av de største ikonene fra spillenes historie og referanser til store og små øyeblikk som har påvirket spillindustrien i løpet av de over 25 årene den har eksistert. Handlingen foregår i Las Vegum, som er en slags enorm fornøyelsespark full av forskjellige tematiske områder.

PSP-versjonen inneholder blant annet en helt ny flerspillermodus for to spillere over trådløst nettverk. Dessuten kan opp til fire spillere kjempe mot hverandre i arenakamper. Her får spillerne velge mellom ulike kjente og kjære Asterix-figurer, drikke litt styrkedrikk og denge løs på de andre - for moro skyld, selvsagt.

DS-versjonen utnytter seg selvsagt av de to skjermene og DS-ens unike kontrollsystem. Stylusen må brukes i et antall hektiske minispill som har blitt lagt inn i selve hovedspillet. I tillegg får to spillere mulighet til å spille sammen, over trådnøst nettverk. Begge de to nye versjonene av Asterix og Obelix XXL 2 skal lanseres i løpet av november her i Europa.

Siste fra forsiden