Atari bygger fornøyelsespark på konsoll

Atari har kunngjort at de vil gi ut fornøyelsesparkspillet Thrillville i Europa.

Thrillville utvikles av britiske Frontier Developments og kommer til PS2, PSP og Xbox. Spillet minner om Rollercoaster Tycoon-serien, og gir oss muligheten til å bygge og leke med våre egne fornøyelsesparker. I motsetning til andre spill i sjangeren er det imidlertid laget spesielt for konsollspillere.

Et av salgspunktene er at vi får mulighet til å skape våre egne berg-og-dalbaner, go kart-baner, minigolfbaner fra bunnen av, og når vi først har laget dem, kan vi bruke dem selv. Dette foregår i små minispill for opp til fire spillere, og vi får alt fra racing til arkadebasert skyting.

En annen spennende funksjon er at vi kan labbe rundt i parken vår og snakke med gjestene. Vi kan spøke med dem, hjelpe dem om de har noen problemer, og generelt prøve å gjøre oppholdet deres så hyggelig som mulig. Ellers loves vi over 75 typer attraksjoner, 150 oppdrag som kan løses, og 15 forskjellige temaer (som sjørøvere, egyptiske skatter og månebaser). Spillfiguren vår kan skreddersys slik vi selv ønsker.

På den andre siden av Atlanteren utgis Thrillville av LucasArts, og da de kom med kunngjøringen av spillet under E3-messen, trodde vi de skulle stå for utgivelsen i resten av verden også. Slik blir det imidlertid ikke - i Europa (og Asia) kommer nemlig Atari til å gi ut spillet. Lanseringen vil finne sted til jul.

Siste fra forsiden