Atariklassikere til DS

Atari har kunngjort at de vil lansere en samlepakke med ti klassiske Atari-spill.

Atari forteller at de vil ta en tur tilbake til de moderne videospillenes røtter når de leverer Retro Atari Classics for Nintendo DS. Her er det imidlertid ikke snakk om kun å tilby de emulerte originalversjonene (som enhver retro-interessert gamer har spilt tusen ganger før), men også nye versjoner hvor grafikken produseres av noen av verdens mest kjente graffitiartister (inkludert REAS, Delta og Obey Giant).

Retro Atari Classics kommer med ti Atarispill, inkludert Pong, Missile Command, Asteroids, Breakout, Centipede, Tempest, Warlords, Gravitar, Lunar Lander og Sprint. Klassikertettheten i denne listen er høy, og hvis du mot formodning ikke skulle ha opplevd spill som Tempest, Missile Command og Asteroids, burde denne samlepakken være svært interessant.

Spillene vil komme med funksjoner som utnytter seg av alle særegenhetene til Nintendo DS, inkludert mulighet til å kontrollere handlingen ved hjelp av stylusen, bruk av begge skjermene for større spillområder og mulighet for at opp til fire personer kan spille mot hverandre over trådløst nettverk. De med små hender kan også spille mot hverandre på samme Nintendo DS.

Retro Arcade Classics utvikles av Los Angeles-baserte Taniko, og vil etter planen bli lansert i mars.

Siste fra forsiden