Warhammer Skulls 2023

Avduket et hav av nyheter for Warhammer-spill

Sanntidsstrategi, racing og rengjøring på menyen.

Frontier Developments

Årets utgave av Warhammer Skulls ble avholdt denne uka, med en rekke nyheter om både eksisterende og kommende spill fra serien. Vi har samlet sammen alle kunngjøringene og trailerne fra showet, som du kan kikke gjennom nedenfor.

Warhammer-serien er for øvrig også på tilbud hos Steam, med opptil 80 prosent rabatt på flere av spillene.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Det aller første Warhammer-baserte sanntidsstrategispillet har fått navnet Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Spiller skilter med fire spillbare fraksjoner og dynamiske kamper i en historiedrevet kampanje og flerspiller på nett. Kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, med en åpen betatest like rundt hjørnet.

Warhammer 40,000: Speed Freeks

Racing-galskap og «destruction derby» står på menyen i Warhammer 40,000: Speed Freeks. Spillet er klart for å begynne alfatesting, og alle som vil være med kan registrere seg via Steam.

Powerwash Simulator x Warhammer 40,000

Høytrykkspyleren skal få kjørt seg når Powerwash Simulator introduserer Warhammer 40,000-basert tilleggsinnhold. En slippdato er ikke bekreftet.

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ny trailer for actionspillet Warhammer 40,000: Space Marine 2 viste hvordan det blir å spille. Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S senere i år.

Total War: Warhammer III

Harald Hammerstorm slutter seg til kampene i en ny oppdatering for Total War: Warhammer III. En full liste over alt oppdateringen byr på finner du på spillets nettsider.

Warhammer 40,000: Darktide

Rejects Unite er en ny oppdatering for Warhammer 40,000: Darktide. Her kommer helt nye oppdrag, fiender og annet nytt innhold.

Warhammer 40,000: Rogue Trader

Warhammer 40,000: Rogue Trader er et rollespill fra Owlcat Games. Spillet begynner betatesting 1. juni, men tilsynelatende kun for de som forhåndsbestiller.

Warhammer 40,000: Warpforge

Samlekortspillet Warhammer 40,000: Warpforge har fått en demo som du kan laste ned fra Steam. Demoen er kun tilgjengelig frem til 1. juni, og lar spillere blant annet teste Tyranid-fraksjonen som også ble avduket torsdag.

Blood Bowl 3

Det nyeste innslaget i Blood Bowl-serien har ikke blitt spesielt godt mottatt blant fans. Utvikler Cyanide Studio guffer likevel på med en gratis sesong med innhold, som blant annet introduserer laget The Lizardmen.

Warhammer 40,000: Battlesector

Det turbaserte strategispillet Warhammer 40,000: Battlesector har fått en ny oppdatering. Denne introduserer blant annet Orks-fraksjonen, samt en haug med balanseendringer for spillopplevelsen.

Warhammer: Vermintide 2

Gratisoppdateringen Karak Azgaraz ankommer Warhammer: Vermintide 2 med tre oppussede kart fra det første spillet. Lansering er satt til 13. juni på PC og en gang til sommeren på PlayStation 4 og Xbox One.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden