Henry Cavill – Warhammer

Henry Cavill tar hovedrollen i ny TV-serie basert på Warhammer

Fra Supermann, til Witcher,  til … Space Marine?

Stable Diffusion (AI)
Dette ser da omtrent riktig ut?
CrypticBrush (Reddit)

Bare få dager etter at det ble bekreftet at skuespilleren ikke skal være Supermann i James Gunns DC-univers – og noen uker etter Witcher-nyhetene – kom kunngjøringen om at Cavill skal stå for utviklingen av en Warhammer 40,000-tilpassing, i samarbeid med Amazon Studios og Vertigo Entertainment.

Cavill skal både fungere som Executive Producer og spille hovedrollen i serien – det første innslaget i det han vidløftig omtaler som et «Warhammer cinematisk univers».

Det er ikke kjent hva denne hovedrollen skal være – produksjonen har ikke ennå skaffet hverken regissør, manus eller forfatter – men det er ingen mangel på materiale å ta for seg hvis man begynner å grave i alt som er knyttet til Warhammer 40k. Spekulasjoner strekker seg fra Keiseren selv til Horus Lupercal, til Inquisitor Eisenhorn eller Commissar Gaunt.

Games Workshop

En TV-serie av Dan Abnetts bøker om Gregor Eisenhorn ble kunngjort i 2019, produsert av Big Light Productions (The Man in the High Castle), men ingenting har blitt hørt om dette siden.

Cavill har de siste årene blitt godt kjent som en vaskeekte nerd, og har lenge vist en dyp forkjærlighet for nettopp Warhammer 40k. Han beskriver dette prosjektet som «oppfyllelsen av en nærmest livslang drøm».

Hva-enn som skjer med dette nye prosjektet synes det som om Henry Cavill prøver å erobre tittelen God-Emperor of Nerdkind.

Siste fra forsiden