The Witcher - sesong 3

Filming av The Witchers tredje sesong fortsetter etter koronastans

Rykter hevder det var Henry Cavill som ble smittet.

Netflix

Tidlig forrige uke ble det kjent at Netflix hadde stanset filmingen av The Witcher-seriens tredje sesong. Årsaken var at en på settet var smittet av koronaviruset, men nå skal produksjonen være tilbake på beina igjen.

Tredje sesong av The Witcher har enda ikke fått noen premieredato.
Susan Allnutt/Netflix

Det var The Hollywood Reporter som først meldte at filmingen var satt på vent. Ifølge nettstedet gikk det rykter om at det var Geralt-skuespiller Henry Cavill selv som var smittet, noe verken Netflix eller Cavill selv ønsket å kommentere.

– Filmingen er satt på vent på grunn av covid, og vi starter igjen så snart det er trygt, sa Netflix i en uttalelse.

Nå ser det altså ut til at det er trygt, og som Collider skriver har produksjonen startet opp igjen. Flere skuespillere har tatt til sosiale medier for å fortelle at de er i gang igjen, men det er enda uklart hvorvidt Cavill har returnert eller ikke.

Den tredje sesongen av Netflix' monstersuksess begynte filming i begynnelsen av april. Handlingen plukker opp tråden der forrige sesong avsluttet, og ifølge den offisielle beskrivelsen kan fans blant annet forvente å se Yennefer trene opp Ciri i magibruk.

Vi lot oss ikke helt overbevise av The Witchers andre sesong. Anmelder Espen Jansen mente noe av magien var forsvunnet, og savnet mer lekenhet og et tydeligere handlingsforløp.

LES OGSÅ: Nå kommer det neste store The Witcher-spillet »

Siste fra forsiden