The Witcher - season 3

Filming av tredje The Witcher-sesong er i gang

Netflix har avslørt litt om hva som venter Geralt denne gangen.

Susan Allnutt/Netflix

Netflix har offisielt begynt filming av den tredje sesongen med The Witcher. Det kunne strømmetjenesten bekrefte selv denne uken.

Kunngjøringen ble markert med et bilde av Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) og Yennefer (Anya Chalotra) på settet. Bildet – som du ser over – viser trioen i vinterkledte omgivelser.

Sammen med bildet slapp Netflix også de første detaljene om hvilke eventyr som venter denne gangen. Onde krefter fortsetter jakten på Ciri, og det blir opp til Geralt og Yennefer å beskytte henne.

The Wild Hunt dukket så vidt opp mot slutten av forrige sesong. Får vi et gjensyn med dem i sesong tre?
Netflix

– Mens monarker, magikere og monstre kjemper om å fange henne, gjemmer Geralt seg bort sammen med Ciri, fast bestemt på å beskytte hans nylig gjenforente familie mot de som prøver å ødelegge den.

– Yennefer har fått ansvaret for å trene opp Ciri i magibruk, og hun tar dem med til det bevoktede Aretuza-fortet, der hun håper å oppdage mer om jentas skjulte krefter. I stedet havner de på en slagmark preget av politisk korrupsjon, mørk magi og forræderi. De må ta opp kampen og gi alt, eller risikere å miste hverandre for alltid.

Netflix har enda ikke satt noen premieredato for sesong tre, men trolig kommer den en gang til neste år. Før den tid får fans utforske en annen epoke i The Witcher-universet, i TV-serien The Witcher: Blood Origin, som kommer senere i år.

LES OGSÅ: Nå kommer det neste store The Witcher-spillet »

Siste fra forsiden