The Witcher: Blood Origin

Nå lager Netflix The Witcher uten Geralt

The Witcher: Blood Origin skal fortelle historien om den aller første witcher-en.

Katalin Vermes, Netflix

The Witcher har for lengst blitt en av Netflix' største seriesuksesser, og nå er det enda mer på vei. Ved siden av en ny sesong av hovedserien og en animert film om Vesemir, har det amerikanske strømmeselskapet nå annonsert at de skal lage en separat serie som er satt 1200 år før Geralts eventyr.

Den nylig annonserte serien skal gå under tilnavnet The Witcher: Blood Origin og vil bestå av seks «live action»-episoder.

Serien vil ta for seg opprinnelseshistorien til den aller første witcher-en, satt til en alveverden. Her vil vi få se hvordan det massive fantasy-universet ender opp som den merkelige smeltedigelen vi har blitt kjent med gjennom Geralts tidligere eskapader i bok-, spill- og serieformat.

Kjente ansikt

Declan de Barra – som blant annet skrev The Witcher-episoden «Of Banquets, Bastards and Burials» og har jobbet med serier som Iron Fist og The Originals – vil være sjef for det nye prosjektet, mens «showrunner» fra hovedserien, Lauren Schmidt Hissich, vil fungere som ansvarlig produsent.

Med på moroa blir også forfatteren bak bokserien som The Witcher baserer seg på, Andrzej Sapkowski. Dette melder Hissich i en Twitter-melding.

Hissich vil selv også være travelt opptatt med den andre sesongen av hovedserien, som etter sigende sparker i gang produksjonen i august etter et lengre COVID-19-relatert avbrekk.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av den første sesongen av The Witcher »

Siste fra forsiden