Counter-Strike: Global Offensive / Telenorligaen

AWP-eren Khoi «BLU3» Pham blir Deadweight-spiller

– Den siste sesongen ga meg spillelysten tilbake, sier den talentfulle spilleren.

Khoi «BLU3» Pham er nå Deadweight-spiller.
Phong Vuoc Tran

Etter å ha prøvespilt for Deadweight i noen uker er Khoi «BLU3» Pham nå offisielt tatt inn i troppen. Lagkaptein Morten «zEVES» Vollan har tidligere uttalt at målet er å finne norske talenter som kan ta det neste steget, som betyr at forventningene ikke lar vente på seg. Pham må på sin side venne seg til en litt annerledes hverdag.

DISSE SPILLER FOR DEADWEIGHT:

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen
Khoi «BLU3» Pham
Erik «zotka» Øygarden

– I oppstarten av Tien Len spilte vi for moro skyld. Vi prøvde å trappe opp alvoret, men endte til slutt der vi startet, uttaler han på nettsidene til klubben han nå forlater.

Dette er ikke mottoet i Deadweight, som i helga spilte seg til en 16.-delsfinale i den første Dreamhack European Minor-kvalifiseringen, hvor de tapte 2-1 mot Dreamahck Masters-semifinalist Godsent.

Deadweight ønsker i følge Vollan å prestere på et internasjonalt nivå i fremtiden, noe de vil oppnå ved å trene opp til fire dager i uka, fire til seks timer per treningsdag.

– Vi har mye å jobbe med, men vi har ikke planer om å bli enda et lag som ikke har noe annet enn Telenorligaen å vise til, fortalte han til Gamer.no.

– Den siste sesongen ga meg spillelysten tilbake, forteller Khoi «BLU3» Pham.
Privat

Tidligere lagkamerater i Tien Len støtter Pham sitt valg om å skifte beite.

– Vi tror Deadweight kan passe ham bra. Det er et lag hvor han kan utvikle sitt spill takket være ferdighetene, motivasjonen, og energien som Deadweight stiller med.

Pham på sin side setter stor pris på sin siste sesong i Tien Len.

– Den siste sesongen ga meg spillelysten tilbake. Det var en avslappet følelse, rett og slett komfortabelt. Jeg er takknemlig for min tid i klubben.

Ny Dreamhack-kvalifisering til helga

Til tross for tap i 16.-delsfinalen i helgens Dreamhack European Minor-kvalifisering, har Deadweight enda en sjanse til å sikre seg billett . Til helgen starter andre kvalifiseringsrunde og denne gangen med Pham som fast inventar i troppen.

Siste fra forsiden