Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 får endelig offisiell støtte for mods

Larian Studios

TLDR

  • Larian Studios ruller ut offisiell støtte for modifikasjoner til Baldur's Gate 3 i september.
  • Oppdateringen Patch 7 gir PC-spillere verktøy til å lage mods som blir tilgjengelige for alle via mod.io.
  • Spillere på Mac, PlayStation og Xbox får også tilgang på mods etter hvert, men verktøyene for å lage modifikasjonene vil kun være tilgjengelige for de på PC.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Larian Studios har puslet med støtte for modifikasjoner til Baldur's Gate 3 i en stund. Nå nærmer opplegget seg endelig lansering, og mandag kunne utvikleren fortelle at det hele kommer en gang i september.

Mens haugevis av mods allerede eksisterer for Baldur's Gate 3, er disse kun tilgjengelig i uoffisiell kapasitet. Med offisiell støtte på plass lover Larian færre kompatibilitetsproblemer, som for eksempel vil bety at modifikasjonene ikke lenger blir ødelagt av oppdateringer til spillet.

Dette rulles ut som del av oppdateringen kalt Patch 7, som altså kommer til høsten. Med denne får spillere verktøy til å lage mods og gjøre dem tilgjengelige for alle via mod.io.

Larian forteller at støtten først og fremst blir tilgjengelig for PC, mens de på Mac, PlayStation og Xbox vil slippe til litt etterpå. Verktøyene blir for øvrig kun tilgjengelig for de på PC, grunnet «begrensninger på noen plattformer».

Patch 7 vil ellers introdusere nye avslutninger å oppleve for de som velger å være slemme i spillet. I tillegg kommer diverse fiksing av feil og forbedringer til spillopplevelsen, som Larian vil fortelle mer om etter hvert som oppdateringen nærmer seg lansering.

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3-studioet har begynt arbeidet med to nye spillprosjekter »

Siste fra forsiden