Larian Studios

Baldur's Gate 3-studioet har begynt arbeidet med to nye spillprosjekter

Larian har lagt fra seg Baldur's Gate.
Larian Studios

TLDR

  • Larian Studios kunngjorde nylig at det har sett seg Baldur's Gate og rettet fokus mot andre spillserier.
  • To nye prosjekter er nå i utvikling ved studioet, men det er enda tidlig og detaljer om prosjektene er ennå ikke kunngjort.
  • Det er fortsatt ventet en ny oppdatering for Baldur's Gate 3, med blant annet bedre historieavslutninger for onde spillere.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Larian Studios har delt enda litt mer om fremtiden etter Baldur's Gate 3. Utvikleren er i gang med to nye prosjekter, som vi fra tidligere vet at ikke blir Baldur's Gate 4.

Via Steam gjentok Larian at studioet er helt ferdig med Baldur's Gate. I stedet har det tatt sikte på å bygge noe nytt fra egenutviklede spillserier.

– Som et uavhengig studio siden 1996, setter vi pris på friheten til å følge vår kreativitet dithen den fører oss. I dette tilfellet har vi, etter seks år i The Forgotten Realms og etter mye diskusjon og grubling, besluttet å gripe anledningen til å utvikle våre egne spillserier. Vi er i gang med to prosjekter og vi er utrolig spent på hva fremtiden holder.

Larian lanserte Divinity: Original Sin II i 2017.
Larian Studios

Begge prosjektene er tidlig i utviklingsfasen og hva de dreier seg om vil studioet foreløpig ikke si noe om. Før Baldur's Gate 3 var Larian best kjent for Divinity-spillene, og det er ikke utenkelig at ett av prosjektene kanskje blir et nytt innslag i den serien.

Larian-sjef Swen Vincke er i hvert fall ivrig.

– Jeg vet ikke om vi får det til, men når jeg ser på planene for historien, det visuelle og selve spillingen, tror jeg at det vi jobber med nå kommer til å bli det beste vi har laget noen gang.

Mens studioet er i full gang med å se fremover, er det ikke helt slutt på Baldur's Gate 3-visa enda. En ny oppdatering, kalt Patch 7, er på vei med blant annet forbedrede historieavslutninger for spillere som velger å være slemme. Fiksing av feil skal også med i den kommende oppdateringen, mens spilling på tvers av plattformer og en fotomodus må vente til litt senere.

LES OGSÅ: Bethesda slapp liten oppdatering om The Elder Scrolls VI »

Siste fra forsiden