Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 kommer aldri til Game Pass eller PlayStation Plus

Larian vil holde spillene sine unna abonnementstjenester.

Larian Studios

TLDR

  • Larian Studios har ingen planer om å gi ut spill via abonnementstjenester som Game Pass eller PlayStation Plus.
  • Studiosjef Swen Vincke mener det vil bli vanskeligere å få tak i godt innhold hvis abonnementstjenester blir den ledende modellen for spilldistribusjon.
  • Vincke ønsker ikke at tradisjonelle kjøp og salg av spill skal forsvinne, selv om han respekterer at abonnementstjenester kan være en mulighet for andre utviklere.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

De som har ventet på å få spille Baldur's Gate 3 via Game Pass eller PlayStation Plus må nok vente for alltid. Utvikler Larian Studios har nemlig ingen planer om å gi ut sine spill via abonnementstjenestene.

Det var studiosjef Swen Vincke som bekreftet Larians standpunkt denne uka. I en melding på X (tidligere Twitter) tok Vincke tak i uttalelser fra Ubisoft-topp Philippe Tremblay om hva som må til for at abonnementstjenester skal få en større plass i industrien.

Vincke har mer tro på tradisjonelle formater.

– Uansett hvordan fremtiden ser ut for spill, vil innhold alltid være kongen. Det kommer imidlertid til å bli mye vanskeligere å få tak i godt innhold hvis abonnementstjenester blir den ledende modellen og en utvalgt gruppe folk får bestemme hva som kommer på markedet og hva som ikke gjør det, sa Larian-sjefen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Vincke har full forståelse for at abonnementstjenestene representerer en mulighet for enkelte utviklere til å få laget spillene sine. Han vil imidlertid ikke ende opp i en verden der tradisjonelle kjøp og salg av spill forsvinner helt.

– Du vil ikke finne våre spill på en abonnementstjeneste, selv om jeg respekterer at de for mange utviklere representerer en mulighet til å lage spillene deres. Jeg har ikke noe problem med det. Jeg vil bare passe på at det andre økosystemet ikke dør, fordi det er verdifullt.

LES OGSÅ: Frostpunk 2 til Game Pass fra dag én »

Siste fra forsiden