Frostpunk 2 - Game Pass

Frostpunk 2 kommer til Game Pass

Se ny trailer for den dystre bybyggeroppfølgeren.

11 bit studios bekreftet i fjor at Frostpunk 2 kommer en gang i 2024. Nå har utvikleren åpnet opp litt mer om planene, som inkluderer Game Pass-lansering på dag én.

Bybyggeroppfølgeren kommer til PC – og samtidig PC Game Pass – en gang i første halvdel av året. Deretter skal det til Xbox Series X/S og Xbox Game Pass «ved en senere anledning».

Spillet kommer også til PlayStation 5, men Sony-konsollen ble ikke nevnt i 11 bits nyeste pressemelding.

Frostpunk 2.
11 bit studios

Samtidig med Game Pass-kunngjøringen slapp utvikleren også ut en ny trailer. Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser hvordan litt av det faktisk blir å spille Frostpunk 2. Også denne gangen ser det ut til at spillere står overfor en utakknemlig og svært så vanskelig oppgave.

– Som riksforstander i Frostpunk 2, skal du styre en stadig voksende metropol og blir nødt til å forsiktig vurdere behovene og kravene til samfunnet. Folket ditt er bekymret for skjebnen til sine barn og kriminalitet på gata. De klager om elendighet og dårlig helse, som forverres av industriell vekst, men samtidig trenger de steder å jobbe.

– Og hva om du ikke har råd til å belønne deres arbeid med mat og husly eller ikke kan ta vare på helsen deres? Du kan ikke blidgjøre alle når radikale fraksjoner seiler frem. Alt som trengs er en liten gnist før den voksende spenningen eksploderer, lyder spillets beskrivelse.

Vi likte seriens første spill veldig godt.
Les vår anmeldelse av Frostpunk »

Siste fra forsiden