Frostpunk 2 - lanseringsdato

Frostpunk 2 har fått slippdato

Bybyggeroppfølgeren lanseres i juli.

TLDR

  • Frostpunk 2, oppfølgeren til det populære bybyggerspillet fra 2018, lanseres den 25. juli på PC.
  • Utvikler 11 bit studios har også annonsert en betatest i april, som bare er åpen for de som kjøper Deluxe-utgaven av spillet.
  • Spillet kommer til Steam og vil også være tilgjengelig gjennom PC Game Pass på lanseringsdagen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Tre år etter den opprinnelige avdukingen av Frostpunk 2, har spillet omsider fått en slippdato. Oppfølgeren til det populære bybyggerspillet fra 2018 kommer til PC den 25. juli.

Samtidig har utvikler 11 bit studios kunngjort en betatest som skal avholdes i april. Testperioden strekker seg over syv dager, hvis datoer enda ikke er bekreftet, men er tilsynelatende kun åpen for de som går til innkjøp av spillets Deluxe-utgave.

Frostpunk 2 kommer til Steam, og blir også tilgjengelig via PC Game Pass på lanseringsdagen. Spillet kommer også til PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men en dato for konsollversjonen er foreløpig ikke satt.

Større og bedre

I Frostpunk 2 skal spillere nok en gang bygge og drifte en by i en svært vanskelig hverdag. Ved siden av å kjempe mot omgivelsene må man sørge for at innbyggerne er fornøyde, en oppgave som later til å bli full av vanskelige dilemmaer.

Slik blir det å spille Frostpunk 2.

Vår anmelder lot seg imponere av det opprinnelige Frostpunk. Andreas Bjørnbekk beskrev opplevelsen som både «givende og nyskapende».

– Å balansere ressurser, holde varmen, søke etter nye folk og ta vare på arbeiderne dine er givende og spennende, og takket være flotte menyer, en sømløs opplevelse og en unik måte å fortelle historien sin på, tilbyr Frostpunk noe helt utenom det vanlige, var konklusjonen i 2018.

LES OGSÅ: Norske Somber Echoes blander «metroidvania» og greske tragedier »

Siste fra forsiden