Frostpunk 2

Den bekmørke oppfølgeren til Frostpunk kommer i 2024

Kaos, kulde og krigslyst herjer i den nye traileren for Frostpunk 2.

Det originale Frostpunk ble beskrevet som «like deprimerende som det er givende og nyskapende» da vi anmeldte det i 2018, og mye tyder på at det samme kommer til å gjelde nå som oppfølgeren nærmer seg lansering.

Frostpunk 2 dukket nemlig opp under PC Gaming Show søndag kveld, og ved siden av en toneangivende trailer fikk vi også bekreftet at spillet sikter på lansering via Epic Games Launcher, Steam og GOG en gang i løpet av 2024.

Frostpunk 2.
11 Bit Studios

Vi har fortsatt til gode å se gameplay fra det kommende bybygger-/overlevelsesspillet, men tonen i den snaut to minutter lange traileren var likevel ikke til å ta feil av.

Her går det stadig i kaos, kulde og kniving om hvem som skal sitte på de begrensede ressursene i dette dystopiske fremtidsuniverset.

Handlingen i Frostpunk 2 er satt 30 år etter originalspillet; verdenen har gått over fra kull til olje; og skal vi tro en fersk pressemelding har både verdenen og menneskene i den forandret seg siden forrige gang. Om det er til det bedre, gjenstår selvfølgelig å se.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden