Frostpunk 2

Frostpunk 2 er annonsert

Oppfølgeren skal overgå originalspillet på alle punkter – se blodig annonseringstrailer.

11 Bit Studios kunne torsdag annonsere at de er i full gang med utviklingen av en oppfølger til det brutale strategispillet Frostpunk.

Spillet får en rett-på-sak-tittel i form av Frostpunk 2, og er satt 30 år etter originalspillet. Verden herjes fortsatt av kulde og stormer som aldri tar slutt, men har siden den gang gått over fra kull til olje.

Utover dette skal opplevelsen være like beinhard og brutal som det originale Frostpunk, noe den stemningsskapende traileren øverst i artikkelen viser litt av.

Frostpunk 2.
11 Bit Studios

Utviklerne lover på sin side at de har som mål at oppfølgeren skal overgå det første spillet på alle punkter. 11 Bit Studios rommer nå over 70 utviklere, og vokser seg stadig større, skal vi tro Frostpunk 2s Steam-side.

Vi likte Frostpunk svært godt da det ble lansert i 2018, og hadde følgende å si om opplevelsen:

– Å balansere ressurser, holde varmen, søke etter nye folk og ta vare på arbeiderne dine er givende og spennende, og takket være flotte menyer, en sømløs opplevelse og en unik måte å fortelle historien sin på, tilbyr Frostpunk noe helt utenom det vanlige.

Frostpunk 2 har ingen planlagt lanseringsdato enda, og er foreløpig kun på vei til PC, via Steam, Epic Games Store og GOG.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av 11 Bit Studios eminente This War of Mine »

Siste fra forsiden