Frostpunk - The Last Autumn

Ny Frostpunk-utvidelse utforsker spillets verden før det ble istid

The Last Autumn er ute på PC.

Bybygger- og overlevelsesspillet Frostpunk fikk denne uken en flunkende ny utvidelse på PC, kalt The Last Autumn. Som navnet tilsier byr pakken på et lite avbrekk fra is og snø, der spillere får utforske hva som skjedde før verdenen ble dekket av hvitt.

Frostpunk-utvidelsen The Last Autumn byr på nye utfordringer.
11 bit studios

Ved siden av utvidelsens historie, som altså omhandler opptakten til hovedspillets istid, byr The Last Autumn på flere nyvinninger. Blant annet kan spillere prøve seg på Builders, en ny vri på den eksisterende Endless-modusen med flere scenarier.

Ellers lokker utvikler 11 bit studios med diverse bygninger, nye teknologityper og flere måter å styre hverdagen til innbyggerne dine. Her venter også ferske utfordringer, som utslipp av giftig gass eller streik blant arbeiderne.

The Last Autumn er foreløpig kun tilgjengelig på PC, til 120 kroner. Utvidelsen skal også til PlayStation 4 og Xbox One etter hvert, forteller 11 bit på Twitter, men en lanseringsdato er ikke satt.

Vår anmelder var blant de som stortrivdes med Frostpunk ved spillets opprinnelige lansering våren 2018. Andreas Bjørnbekk roste spillets historie og mekanikker, i det han beskrev som en vanskelig opplevelse som serverte spenning fra start til slutt.

Utvidelser er også på vei til Pokémon Sword og Shield.
Rollespillene får to store tilleggspakker i løpet av året »

Siste fra forsiden