Frostpunk-oppdatering forlenger opplevelsen

Bybyggerspillets etterlengtede Endless Mode er lansert.

Det frosne bybyggerspillet Frostpunk fikk en varm mottakelse da det kom ut tidligere i år, men for mange ble opplevelsen litt for kort. I flere måneder har spillere etterspurt muligheten til å spille mer, og nå har utvikler 11 bit studios omsider gitt etter for kravet.

Se utvikleren forklare hva Endless Mode dreier seg om. (Video: 11 bit studios)

Den svært etterlengtede Endless Mode er nå tilgjengelig via Steam, GOG.com, Humble Bundle og andre digitale butikker, melder utvikleren i en pressemelding. Som lovet tidligere er modusen helt gratis for alle som eier spillet.

Spill så lenge du vil

Akkurat som navnet tilsier lar Endless-modusen spillere boltre seg i Frostpunks iskalde omgivelser uten noen tids- eller målbaserte begrensninger.

Modusen kommer i to former, kalt Serenity og Endurance, som kan spilles på tre nye brett. Serenity roer ned på vanskelighetsnivået og er for spillere som vil fokusere på bybyggeraspektet. Endurance er på sin side myntet på spillere som ønsker en tøffere utfordring, der målet er å se hvor lenge man klarer å holde seg i live.

I begge modusene får spillere bygge nye bygninger, inkludert et arkiv hvor man kan lagre historiedetaljer og annen informasjon. 11 bit hinter også om nye steder å utforske og utfordringer man tidligere ikke har kommet over i hovedspillet.

Her på bruket likte vi Frostpunk veldig godt, og vår anmelder beskrev spillet som en brutalt vanskelig opplevelse som byr på spenning fra start til slutt.

Du kan lese vår Frostpunk-anmeldelse her »

Siste fra forsiden