Frostpunk

Akkurat nå er Frostpunk gratis på PC

Epic Games Store gir bort kritikerrost bybyggerspill.

11 Bit Studios

PC-spillere som enda ikke har opplevd Frostpunk har nå sjansen til å sikre seg spillet helt gratis. Epic Games Store deler nemlig ut eksemplarer til alle som vil ha, i et tilbud som varer frem til torsdag 10. juni.

I Frostpunk kjemper spillere en evig kamp mot kulda.
11 Bit Studios

Om du har lyst på Frostpunk er det bare å svinge innom spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker du på «Get»-knappen, logger inn med Epic-konto og så er spillet ditt.

Kald fornøyelse

Frostpunk ber spillere om å bygge byer i iskalde omgivelser. Som ellers i bybyggersjangeren gjelder det å sanke nok ressurser til å bygge og utvide, og i tillegg må man altså kjempe for å beskytte innbyggerne mot den bitende kulda.

Vår anmelder satte stor pris på Frostpunk da det kom ut i 2018. Spesielt trakk han frem spillets kombinasjon mellom bybygging, strategispill og overlevelsesspill som en spennende og nyskapende opplevelse.

– Å balansere ressurser, holde varmen, søke etter nye folk og ta vare på arbeiderne dine er givende og spennende, og takket være flotte menyer, en sømløs opplevelse og en unik måte å fortelle historien sin på, tilbyr Frostpunk noe helt utenom det vanlige. Selv om man til syvende og sist holder på med mye av det samme er opplevelsen spennende fra start til slutt, for ikke å si brutalt vanskelig, skrev Andreas Bjørnbekk.

LES OGSÅ: Two Point Hospital-oppfølger lekket »

Siste fra forsiden