Two Point Campus

Two Point Hospital-oppfølger lekket

Endrer tema fra sykehus til universitet.

Two Point Campus.
Sega

Over helgen dukket det opp en oppføring for et nytt spill kalt Two Point Campus på Microsoft Store. Det tok ikke lang tid før oppføringen ble snappet opp av iherdige spillfolk, slik som Twitter-bruker «@_h0x0d_».

Two Point Campus.
Sega

Antageligvis har noen lagt ut spillinformasjonen litt tidlig, siden dette er det første vi har hørt om spillet. Oppføringen har siden blitt tatt ned, men som med alt på internett: når katta først er ute av sekken, er det for sent.

LES OGSÅ: Husker du Theme Hospital? Les vårt tilbakeblikk »

Bygg universitetet slik du vil

I Two Point Campus skal du bygge og vedlikeholde et universitet, på samme måte som forgjengeren lot deg administrere et sykehus. Som i forgjengeren er nok det hele et par knepp mer lystig, lekent og absurd enn det høres ut som på papiret.

Two Point Campus.
Two Point Studios

– For første gang, bygg utendørs mens du utvikler ditt egent lystige og lærerike campus-miljø, med de sterkeste læringsfasilitetene i landet. Uansett om du bygger på enkel grunn, eller plaserer ut hvert tre, kan du bygge universitetet slik du vil, stør det i produktbeskrivelsen.

Skjermbildene viser litt mer av hva vi kan forvente (blant annet det som må være en pizza stor nok til å brødfø tre studentkollektiv?).

Two Point Campus.
Two Point Studios

Ingen slippdato eller fullstendig plattformoversikt er klar, men oppføringen nevner at spillet i hvert fall kommer til Windows og Xbox. Spillet utvikles av det samme studioet som forgjengeren: Two Point Studios.

Forgjengeren Two Point Hospital ble betegnet som en åndelig oppfølger til det klassiske spillet Theme Hospital, og bygget på mange av de samme styrkene, slik som blant annet den absurde humoren.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av glimrende Two Point Hospital »

Siste fra forsiden